Студент - ти з яким мобільником?

Сьогодні в другому десятиріччі двадцять першого століття здивувати когось наявністю мобільного телефону не представляється можливим. Найбільш активно використовує мобільники в своєму повсякденному житті молодіжне середовище. Відправити СМС, ММС, послухати музику або зняти цікавий мини – ролик пара дурниць.

Студентська рада Рубіжанського індустріально-педагогічного технікуму провела статистичне дослідження на предмет, які марки мобільних телефонів найпопулярніші серед студентів нашого технікуму і послугами яких операторів вони користуються. Дослідження проводилося серед студентів II-III курсів. В результаті вийшли цікаві результати.

З 18 найменувань мобільних телефонів якими користуються студенти технікуму переважає марка Nokia - 44%, на другому місці міцно закріпилася марка Samsung – 33%. Третє місце по популярності мобілок має марка LG – 6%. Решту марок набрали : НТС – 4,6%, Sony Ericson -3%. Решта марок набрала один або менше одного відсотка.

Такий широко розрекламованим мобільником як iPhone користується всього один відсоток студентів. Очевидно через його пристойну вартість. Це ж скільки треба відкласти стипендій щоб придбати такий девай-с?

А такий, ніколи популярний мобільник як Motorola, всього один на технікум.

Більшість студентів тяжіє до смартфонів, що б все було на борту і зв'язок, і музика, ігри, і фото-відео і мобільне Internet.

По використовуванню послуг операторів мобільного зв'язку статистика така:

Послугами МТС користується - 93 % студентів; Lafe - 6%; Киевстар - 0,9% і Білайн-0,1%. Є володарі відразу двох сім-карт мобільних операторів.

Так-що поважані студенти ставте на зарядку свої мобільники, дзвоніть і відправляйте смс.

З Днем студента Вас Всіх, що здають заліки і іспити або тільки готуються до них, пишучим реферати або тільки що збираються написати!

Голова студкома РІПТу – Котерина Прокудіна.

Кiлькiсть переглядiв: 448

ЗАПРОШУЄМО НАВЧАТИСЬ ДО НАШОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ!

Дата останньої зміни 15 Вересня 2021

Фотогалерея