Відкрився оновлений зал боксу!

Бокс у РІПТі

У РІПТі відкрився зал боксу

В українців до боксу відношення особливе. А ось у Рубіжному він став популярний задовго до народження братів Кличко та інших героїв вітчизняного спорту – в кінці 60-х – початку 70-х років минулого сторіччя. Для Рубіжанського індустріально-педагогічного технікуму в цей час бокс взагалі був видом спорту №1.

Але з часом від минулої слави залишилися лише відгомони. І ось колектив небайдужих людей, в основному ветеранів боксу, вирішив відновити славні традиції. Близько двох років тривала реконструкція залу боксу у РІПТі. І ось 26 жовтня відбулося його урочисте відкриття.

З цією урочистою подією господарів залу, тренерів і юних спортсменів привітали секретар міської поради Олександр Хоменко, депутати міськради Вадим Маслов, Андрій Тімохин, Валерій Харчук, голова міської федерації спорту Валерій Семіволос, випускники РІПТу різних років. Окрім теплих слів і побажань гості прийшли на відкриття залу з подарунками: відеоапаратурою, спортивним інвентарем і одягом.

У відповідь, в своєму слові, директор технікуму Михайло Білих, подякував секретарю міської ради Олександра Хоменко і депутатському корпусу за плідну співпрацю, а також виказав слова подяки на адресу людей, без яких це свято б не відбулося: Миколи Петровича Кузнецова, організатора і тренера, а також людей, яких прийнято називати спонсорами, але які насправді є давніми і щирими друзями і помічниками РІПТу: Анатолія Мітрохина, Віктора Муляра, Леоніда Міхерева, Миколи Кащєєва, В'ячеслава Шваба, Віктора Кобцева, Анатолія Асманкина, Олександра Рітченко та інших.

Після урочистого відкриття в новому рингу пройшли перші товариські поєдинки юних боксерів з РІПТу, спортивних клубів «Ринг», «Заря» і м. Кремінне.

Кiлькiсть переглядiв: 434

ЗАПРОШУЄМО НАВЧАТИСЬ ДО НАШОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ!

Дата останньої зміни 15 Вересня 2021

Фотогалерея